En svettig torsdag...

Tjenna blogg fan Torsdag kväll åkte jag (Palleman) och hälsade på jättehjärnan på stånge lanet, det va svettigt där... och massa bönder, Men självklart hadde jag med mig några  bärs som jag satt och sniffa på, Sen skjutsade Jättehjärnan hem mig. Det va Min torsdag kväll nu ska jag glida vidare puss hej blogg fan.

Peace out jao mvh Palleman
                                                                           

Pallemans tisdag..

Igår (tisdag) så började jag min dag med lite kaffe och poker, senare på dagen så rörde jag mig till adam och var lite social.
Självklart så ville jag och adam styra upp ställningarna så adam gled ner på stan och styrde en platta 1856 medans jag lagade käk åt 2 hemlösa ungar och mig själv,Men efter den goda måltiden så började bärs drickandet, senare gled vi ner till fotbolls plan och körde lite fotboll,Senare på kvällen blev det mörkt då sket vi i det och gled ner till pallesaderna med 2 söta flickor, det va min tisdag kväll yao.

Men nu ska jag hoppe in i duschen Chill out bloggen Med mvh Palleman!




Helg 14, part 2

Eey, jätten här..

Gårdagen var ganska flumm.. Jag och den bedårande Palleman gled ner på gråbo klockan 3, det var niiice, solen belyste våra muskulösa kroppar när vi gick.. (grymt väder) Men när vi väl var framme vid busshållplatsen så kom Palleidiot på att han glömt sitt pass som han behöver för att ta ut sina pengar som han ska ge till mig.. Så han fick dra rally hem, hämta passet, rajja upp cykeln cykla 120 för att hinna med bussen, och det gjorde vi också.. På bussen mötte vi upp spellan som varit ute på äventyr.. I vilket fall så var banken stängd wääh, men vi fick iaf en ny fotboll..

Sen lirade vi lite fotboll, fixade lite flott mat, och sen började vi grogga lite smått.. Allt virke var ju nästan slut, så vi fick improvisera.. Blåbär, mjölk, socker & brännvin.. Det duger i krig, kan man väl säga.. Palleman hade lite tråkigt, så han rökte med rumpan..

         

Så kom Woman och Spellan med virke och rydbergs såser.. Illmutta, Eric, Macke och Alex med sina fjuttiga 3.5or.. Det blir inget med det sa spellan och hällde upp en fet, jag och pman drog iväg till sängjätten och mötte två söta flickor som följde med tillbaka till festen.. Men ack, jag och pman skulle ut på äventyr, vi drog till gråbo och mötte Bob som inte hade nånstans att sova så vi släppte in henne i Pallemans lägenhet så hon kunde sova där, i vilket fall påvägen tillbaka så fick vi den brillianta idén, MISSION: Daskning.. Ah ni förstår nog vad det betyder, aja vi överlevde iaf kvällen..

"Prataru med mig, eller prataru med en... (Palleman låter som en elefant) Elefant?"

Peace out, /jätten & pman

Helg 14

Tjennare gott folk gårdagen var helt okej med dunk och hamnplan. Var lite dött på hamnplan men det löste sig när vi kom dit, Women blev haffad av konstapeln,Woman var misstänkt för någonting men det löste sig, Finns inte så mycket mer att säga om gårdagens bravader Simma lungt yao


Med vänliga hälsningar Palleman,Jättehjärna och co



Hej hopp alla glada, det blev inte många men det här är det paparazzin kunde åstadkomma från gårdagen..
Vad säger man, kvalitet före kvantitet^

   

Fotbollsdags

Hej hopp alla galningar!

Nu jävlar ska det spelas futbol, terra nova centrum yao..
Återkommer senare med bilder och roligt..

puss /jätten o co!

MISSION: WAX-NING

Godkväll folket!
Kvällens mission är att vi ska waxa oss på ganska intima ställen, det ska bli roligt och se hur det kommer gå.. Speciellt och höra Palle skrika haha..

Lärarna gnällde idag.. På min matsedel.. Som var helt sär skriven tydligen..
Oops i did it again.. Förlåt emma maria :'(

I vilket fall så kommer det dokumenteras, återkommer senare..

Puss /jätten & co


_________________
Ey, ni sover le inte än?

För nu är da mission avklarat med lite skrik och hot, men nu är vi iaf lena och fina..
Då kommer bilderna yao..

      

Pallemans rövwaxning..


Tisdag kväll efter några bärs..

Tjennare blogg fan, Nu har drickat tagit slut och alla är glada efter vårat burkbygge med per gessle och lite alkohol..
Spellan spydde och Jättehjärna däcka, med han vaknade ganska fort efter, Woman och Palleman klarade sig ganska bra även både vi drack bättre än båda tyckte vi, Spellan skyllde på Palleman efter söndagens bravavader men det borde gå för sig, jag är tydligen svidig tycker spellan men jag är mest kåt tycker jag ska snart röra mig hemmåt, Nu är dock alla vakna. knulllpapapret är slut igen. Vi hörd i morrn.  PUSSHEJ   MvH womon o palleman o  co.


Skåda, vårat torn av bärsa..

RSS 2.0